11/06/2019
vaga atenció primerenca 1106
 • El seguiment dels centres d'atenció primerenca del PV que han secundat la vaga arriba al 90% amb dades de primera mà per part de delegades del sector.
11/06/2019
 • La vaga afecta els centres ambulatoris d'atenció primerenca i centres de diagnòstic, desenvolupament infantil i d'atenció primerenca


Amb la desaprovació de totes les professionals del sector, la Federació d'Ensenyament de CCOOPV i l'AVAP, la Conselleria pretén disminuir l'atenció als usuaris, canviant el sistema d'atenció que afecta tant a la qualitat del servei com a les condicions laborals dels treballadors i treballadores

10/06/2019
 • El sindicato afirma que la comparecencia judicial de 10 personas por desarrollar este programa supone una grave persecución política y pedagógica.
03/06/2019
concentració fe ccoo pv per impagos de salaris de sector infància
 • Hem exigit el pagament immediat del deute de més de quatre mesos que tenen les entitats sense ànim de lucre i, com a conseqüència, els i les treballadores estan més de tres mesos sense cobrar.
 • Hem exigit que s'accelere el pagament delegat als treballadors del sector com a mecanisme ideal per a acabar amb aquesta situació.
 • Hem demandat que amb la situació del pagament delegat s'aprofite per a homologar a tots els treballadors del sector públic i privat en totes les seues condicions salarials, laborals i socials.
03/06/2019
 • El termini de presentació de sol.Iicituts als centres d' Alacant es determina entre els dies 30 de maig i 12 de juny, ambdós inclosos
 • El termini de presentació de sol.licituts als centres de Castelló es determina entre els dies 3 i 17 de juny, ambdós inclosos
 • El termini de presentació de sol.Iicituts als centres de València es determina entre els dies 30 de Maig i 17 de juny, ambdós inclosos

S'acorda per unanimitat aprovar el model de sol.licitud, així com establir els terminis, els criteris de baremació, el procediment i el calendari del procés de concessió de places gratuïtes per al curs 2019/20.

31/05/2019
vaga vaga infantil
 • Assemblees informatives en:Alacant: Dia 4, 18h , Av/ Salamanca 33, Seu de CCOO i València: Dia 6, 18 H, Nàpols i Sicília 5, Seu de CCOO
 • Mobilitzacions: a les 11H, Concentració: • ALACANT, AV/ Rambla Mendez Nuñez, 41 • VALÈNCIA, Torre 3, Ciutat Administrativa 9 d'Octubre, Castan Tobeñas. A les 18H, Manifestació a VALÈNCIA, començant en la Plaça Alfons el Magnànim (Parterre) i arribarem fins a la plaça Manises.
28/05/2019
concentració per impagaments a sector menors tutelats
DAVANT UNA SITUACIÓ INSOSTENIBLE
 • FE CCOO PV convoca una concentració avui divendres 31 de maig pel pagament als centres d’atenció a la infància del sistema de protecció del país valencià.
28/05/2019
Llicències i permisos retribuïts per motius familiars comptaran des del primer dia laborable següent al del fet causant.
Motius familiars de causa major

Una Sentència del TSJCV, arran d'una demanda interposada per la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO PV en relació al Conveni col·lectiu interprovincial de l'empresa Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), perfecciona el dret a absentar-se del lloc de treball per motius com ara el naixement o la defunció d'un familiar, entre altres.

27/05/2019
registre de jornada laboral
EN QUAN A L' IMPLANTACIÓ DEL REGISTRE HORARI EN ELS CENTRES EDUCATIUS CONCERTATS

Des de CCOO defensem la idea que tot el treball realitzat ha de ser registrat, sense excepció.

No acceptem la visió patronal que el treball a casa a través de plataformes digitals és merament voluntari. Existeix una pressió de les direccions dels centres per a atendre alumnat i famílies fora de l'horari estrictament laboral i creiem que l'aplicació de la nova normativa ofereix una magnífica oportunitat per a començar a posar límits a la dedicación de temps familiar i personal en qüestions de treball.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.