Reunions informatives adjudicacions juliol 2019

 • Personal interí
 • Personal en pràctiques

11/06/2019
vaga atenció primerenca 1106
 • El seguiment dels centres d'atenció primerenca del PV que han secundat la vaga arriba al 90% amb dades de primera mà per part de delegades del sector.
11/06/2019
 • La vaga afecta els centres ambulatoris d'atenció primerenca i centres de diagnòstic, desenvolupament infantil i d'atenció primerenca


Amb la desaprovació de totes les professionals del sector, la Federació d'Ensenyament de CCOOPV i l'AVAP, la Conselleria pretén disminuir l'atenció als usuaris, canviant el sistema d'atenció que afecta tant a la qualitat del servei com a les condicions laborals dels treballadors i treballadores

concentració fe ccoo pv per impagos de salaris de sector infància

 • Hem exigit el pagament immediat del deute de més de quatre mesos que tenen les entitats sense ànim de lucre i, com a conseqüència, els i les treballadores estan més de tres mesos sense cobrar.
 • Hem exigit que s'accelere el pagament delegat als treballadors del sector com a mecanisme ideal per a acabar amb aquesta situació.
 • Hem demandat que amb la situació del pagament delegat s'aprofite per a homologar a tots els treballadors del sector públic i privat en totes les seues condicions salarials, laborals i socials.

fp

 • L’acord arriba mesos després de la petició de la FE CCOO PV per regularitzar la situació de decenes de persones
 • La FE CCOO PV treballarà en la defensa dels drets del professorat interí.

concentració per impagaments a sector menors tutelats

DAVANT UNA SITUACIÓ INSOSTENIBLE

 • FE CCOO PV convoca una concentració avui divendres 31 de maig pel pagament als centres d’atenció a la infància del sistema de protecció del país valencià.

31/05/2019
vaga vaga infantil
 • Assemblees informatives en:Alacant: Dia 4, 18h , Av/ Salamanca 33, Seu de CCOO i València: Dia 6, 18 H, Nàpols i Sicília 5, Seu de CCOO
 • Mobilitzacions: a les 11H, Concentració: • ALACANT, AV/ Rambla Mendez Nuñez, 41 • VALÈNCIA, Torre 3, Ciutat Administrativa 9 d'Octubre, Castan Tobeñas. A les 18H, Manifestació a VALÈNCIA, començant en la Plaça Alfons el Magnànim (Parterre) i arribarem fins a la plaça Manises.
28/05/2019
Llicències i permisos retribuïts per motius familiars comptaran des del primer dia laborable següent al del fet causant.
Motius familiars de causa major

Una Sentència del TSJCV, arran d'una demanda interposada per la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO PV en relació al Conveni col·lectiu interprovincial de l'empresa Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), perfecciona el dret a absentar-se del lloc de treball per motius com ara el naixement o la defunció d'un familiar, entre altres.

EN QUAN A L' IMPLANTACIÓ DEL REGISTRE HORARI EN ELS CENTRES EDUCATIUS CONCERTATS

registre de jornada laboral

Des de CCOO defensem la idea que tot el treball realitzat ha de ser registrat, sense excepció. No acceptem la visió patronal que el treball a casa a través de plataformes digitals és merament voluntari. Existeix una pressió de les direccions dels centres per a atendre alumnat i famílies fora de l'horari estrictament laboral i creiem que l'aplicació de la nova normativa ofereix una magnífica oportunitat per a començar a posar límits a la dedicación de temps familiar i personal en qüestions de treball.

Cursos de formació de la FECCOOPV

Cursos homologats vàlids per a oposicions, CGT i sexennis. Les jornades i tallers vàlids per al CGT i sexennis

27/05/2019
PAS concertada

Per a CCOO la pujada salarial per al personal d'administració, serveis i professorat d'unitats no concertades hauria de ser d'un 2,375% (igual a la del professorat en pagament delegat), molt diferent a la proposta patronal de l'1,2%.

24/04/2019
Profesorado Técnico de Formación Profesional

La Federación de Enseñanza de CCOO ha demandado en multitud de ocasiones respuesta a la situación que sufre el profesorado técnico de FP. Este colectivo, que realiza las mismas tareas que el de docentes de Educación Secundaria, es discriminado tanto en materia salarial y de jubilación, como en relación con las funciones que desempeñan dentro de los departamentos.

08/04/2019
pagament sector menors tutelats
La FE CCOO PV aconsegueix compromisos pel pagament puntual i efectiu als centres d’acolliment de menors del País Valencià.
 • Demà o despús-demà començaran amb 4.755.000 €
 • La tramitació exprés i arribar al pagament del 100% del deute en el termini d’un mes.

Des de la FE CCOO PV esperem que els compromisos siguen acomplits, que els treballadors i les treballadores cobren les seues nòmines en el termini més breu possible i que s'establisquen mecanismes àgils per donar eixida a situacions alienes a les voluntats de totes les parts implicades.

15/04/2019

L’Advocacia de la Generalitat defensarà la resolució que nomena funcionaris i funcionàries en pràctiques

04/04/2019
 • Una nova sentència de la Sala del Contenciós del TSJ anul·la la pretensió de l’Administració de considerar el personal educador com a monitors o monitores de menjador i la condemna al pagament de les costes processals.
11/06/2019
 • Resultats de la prova per a persones opositores 2019
 • Resultat de la prova catedràtiques 2018
10/06/2019
 • El sindicato afirma que la comparecencia judicial de 10 personas por desarrollar este programa supone una grave persecución política y pedagógica.
03/05/2019
Escola d' Estiu de FPA 2019
 • 3,4 i 5 de juliol de 2019 a València
 • Inscripcions fins al 24 de juny.
jornades comunitats aprenentage

 • El 25 de juny se celebra al campus de Gandia de la UPV la V Jornada d'àmbit autonòmic de comunitats d'aprenentatge

03/06/2019
 • El termini de presentació de sol.Iicituts als centres d' Alacant es determina entre els dies 30 de maig i 12 de juny, ambdós inclosos
 • El termini de presentació de sol.licituts als centres de Castelló es determina entre els dies 3 i 17 de juny, ambdós inclosos
 • El termini de presentació de sol.Iicituts als centres de València es determina entre els dies 30 de Maig i 17 de juny, ambdós inclosos

S'acorda per unanimitat aprovar el model de sol.licitud, així com establir els terminis, els criteris de baremació, el procediment i el calendari del procés de concessió de places gratuïtes per al curs 2019/20.

31/05/2019
menbres tribunals
 • Nomenament dels òrgans de selecció que han de jutjar el procediment selectiu d'ingrés i procediment per a l'adquisició de noves especialitats convocat per Ordre 7/2019, de 28 de febrer
29/05/2019
jqcv
 • Aules Prova 1 juny del C1 a València i Alacant
 • Resta localitats dirigir-se al centre d'examen de la localitat matriculat Alacant i València
28/05/2019
Escola Sindical LGTBI CCOO PV.
 • 17 de juny. Sala d’actes CCOO PV i Octubre CCC (Sant Ferran, 12, València).

Jornada sobre els drets d’igualtat de les persones LGTBI i com actuar als centres de treball. L’Escola tindrà una part oberta, en la qual es projectarà un documental en primícia de la sèrie ‘Valentes’ d’À Punt i hi haurà una taula rodona amb representants dels partits polítics.

27/05/2019

Convocatòria de 27 de maig de 2019, per la qual es convoquen proves adreçades a l'obtenció de les titulacions administratives de Certificat de Capacitació per a l'Ensenyament en Valencià, Certificat de Capacitació per a l'Ensenyament en Llengua estrangera i del Diploma de Mestre de Valencià.

URL | Código para insertar

 •  
 •  

La historia de Pau, un relato sobre diversidad afectivo-sexual y de género

30/04/2019

Este recurso audiovisual que FELGTB, PantallasAmigas y CCOO ponen a disposición del profesorado y las familias ayuda a entender, por medio de la historia de un personaje de ficción, la diferencia entre la orientación sexual y la identidad de género.

lgtbi corts valencianes

CCOO, com a part implicada, es va personar en l'oposició al recurs

El TSJ ha desestimat integrament el recurs contenciós-administratiu interposat per la FECEVAL, FCAPA i FERE-CECA COVAL, contra Decret 102/2018 ( Protocol TRANS educatiu) que desenvolupa la Lei 8/2017 integral de reconeixement del dret a la identitat i a la expressió de gènere de la CV( Llei LGBTI)

12/06/2019
Visita guiada pel comissari de l'exposició, Alberto Gómez.
Exposició

La mostra pretén reconéixer la figura de qui fora fundador i primer secretari general de CCOO i la lluita per les llibertats democràtiques. Un exercici de memòria històrica, que recorre tot el segle XX, i apel·la al món del treball i al paper del moviment obrer en la consecució dels drets de ciutadania. L’exposició, que recorrerà diferents localitats del País Valencià, es podrà visitar fins al 20 de juliol, a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (Sant Ferran, 12, València).

comissions de servei

 • Termini obert del 28 de maig al 10 de juny
 • A partir del 17 de juliol llistat provisional de comissions concedides

20/05/2019
indicadores infantil

Presenta el document “Principals indicadors del primer cicle d'Educació Infantil (0-3 anys) en centres privats i de gestió indirecta”

PUBLICACIONS DE LA FE CCOO PV

11/02/2019
pagament puntual i homologació menors tutelats i diversitat funcional
 • La FECCOOPV exigeix a la Conselleria que accelere el PAGAMENT DELEGAT que contempla el CONCERT SOCIAL, ja que és la solució a aquesta situació recurrent.
 • la FE CCOO PV realitzarà les mobilitzacions necessàries en les Conselleries implicades, tant a Alacant, València i Madrid: no ens oblidem la posició del Govern Espanyol i el seu Ministeri d'Hisenda té sobre la infrafinanciació del País Valencià.

la Federació d'Ensenyament de CCOOPV ha manifestat avui el seu rebuig a la situació d'inestabilitat financiera que torna a crear-se al voltant del centres i serveis d'atenció a les persones amb diversitat funcional.

També, ha exigit que es torne a la situació d'homologació salarial que es donaba des de l'any 2008, amb el funcionaris o personal laboral dels centres públics que també atenen a estes persones.

29/01/2019
increment salaris
 • DECRET LLEI 1/2019, de 18 de gener, del Consell, de modificació de la Llei 28/2018, de 28 de desembre, de pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2019.

Gràcies a l'actuació de CCOO en les taules de negociació de les administracions públiques (⚠on no estan presents altres sindicats de l'ensenyament), aconseguim una pujada salarial del 2,25% i un increment addicional a partir de juliol del 0,25%.

LES NOSTRES WEBS

Propostes de caràcter laboral per l'ensenyament concertat presentades per CCOO

Propostes de CCOO per l' Ensenyament concertat davant la tramitació de la nova llei educativa

Mapa Escolar Valencia

El CEM de Valencia trasllada a la Conselleria les conclusions de l'informe de la UV que aposta per un mapa escolar de proximitat i sense segregació

10 primeres dies de sustitucio

ensenyament concertat

Gràcies a les negociacions de la FE CCOO PV, el personal sustitut de l'Ensenyament concertat cobrarà des del primer dia de contracte.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.