Federació Ensenyament CCOO-PV | 9 de diciembre de 2019

Campanya 18 i 23
05/12/2019
Delegació de FECCOOPV a la Cimera Social pel Clima

La FE CCOO PV s’uneix a la mobilització de la Cimera Social pel Clima.

18/10/2019
Jornades FECCOOPV Solidaritat amb CONC

En el marc de les IV Jornades de formació de la Federació d’Ensenyament de CCOO PV hem estat treballant el desenvolupament organitzatiu mitjançant l’afiliació.

14/10/2019
Javier Castro, Xelo Valls i Begoña Fuentes ´denúnciant en nom de FE CCOO PV la Campanya del pin parental de Hazte Oir

La FE CCOO PV demana a la Conselleria d'Igualtat i Polítiques inclusives que òbriga el procediment que s'estableix en la llei d'igualtat de persones LGTBI i la de protecció de persones Trans

21/10/2019
Manifestació a València.
Pobresa Zero

CCOO PV ha participat en totes les accions i mobilitzacions organitzades per la plataforma Pobresa Zero, de la qual forma part. El sindicat s'uneix a la lluita contra la pobresa, la discriminació de les dones i el canvi climàtic, reivindicacions que s’engloben en el lema ‘Ens volem sense pobresa i defensant el planeta. Per la justícia i per la igualtat, mobilitza’t’.

04/10/2019
Reunió FECCOOPV amb Conseller i SA Educació 3 Oct 2019

Hem lliurat el document de propostes d'actuació als centres educatius davant l'emergència climàtica

10/09/2019
oferta formativa fe ccoo pv 19 i 20

L’oferta formativa arribarà a aquelles provincies on hi haja els suficients nombres d’alumnes preinscrites com per a organitzar un grup. Las dades d’inici variaran segons el curs del qual es tracte així com vagen completant-se els grups.

03/09/2019
Roda de premsa d'inici de curs

El sindicat planteja propostes pedagògiques per abordar el canvi climàtic i un desenvolupament del Decret d’escola inclusiva que dote de plantilla suficient, regule i harmonitze tot el personal que hi participa.

12/06/2019
Festa de la Vicent Ventura.
  • Festa amb el ball tradicional del grup L’Esvareta i el rock de Malditos Complejos.
  • Dijous 20 de juny, a les 18.00. Sala d’actes CCOO PV.

L’Escola de Persones Adultes Vicent Ventura, un projecte per l’educació al llarg de la vida desenvolupat durant més de 20 anys per CCOO PV, celebra el final de curs i la graduació de més de 40 alumnes de Graduat en Secundària. L’escola també vol celebrar la transformació en centre públic.

10/06/2019
  • El sindicato afirma que la comparecencia judicial de 10 personas por desarrollar este programa supone una grave persecución política y pedagógica.
29/05/2019
jqcv
  • Aules Prova 1 juny del C1 a València i Alacant
  • Resta localitats dirigir-se al centre d'examen de la localitat matriculat Alacant i València
28/05/2019
Licencias
Motius familiars de causa major

Una Sentència del TSJCV, arran d'una demanda interposada per la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO PV en relació al Conveni col·lectiu interprovincial de l'empresa Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), perfecciona el dret a absentar-se del lloc de treball per motius com ara el naixement o la defunció d'un familiar, entre altres.

12/06/2019
Exposició ‘El segle de Marcelino Camacho. El segle del treball i els drets’.
Exposició

La mostra pretén reconéixer la figura de qui fora fundador i primer secretari general de CCOO i la lluita per les llibertats democràtiques. Un exercici de memòria històrica, que recorre tot el segle XX, i apel·la al món del treball i al paper del moviment obrer en la consecució dels drets de ciutadania. L’exposició, que recorrerà diferents localitats del País Valencià, es podrà visitar fins al 20 de juliol, a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (Sant Ferran, 12, València).

14/05/2019
Imatge de les mobilitzacions de la CVONG per a reclamar #JusticiaCasoBlasco
#JusticiaCasoBlasco
  • Suport ciutadà contra la corrupció en defensa de la cooperació internacional.

El sindicat anima a donar suport al micromecenatge iniciat per la CVONGD, de la qual forma part la fundació Pau i Solidaritat, que sol·licita suport a la ciutadania i les entitats socials valencianes per sufragar les despeses del segon judici del Cas Blasco. El sindicat considera una responsabilitat col·lectiva aquesta col·laboració, que permetrà continuar sostenint una acusació popular exemple de lluita civil contra la corrupció i perquè es faça justícia.

06/05/2019
maria de la o en la presentació de la elicula los subversivos

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.