Federació Ensenyament CCOO-PV | 3 de junio de 2020

Vaga UPV: el recurs interposat per CCOO força la retirada dels servicis mínims

  La UPV retira els servicis mínims establits per a la vaga del professorat ASSOCIAT, pel recurs interposat per CCOO, ja que no és competència del Rector establir-los.

  15/05/2018.
  Concentración Vaga UPv

  Concentración Vaga UPv

  Sense els servicis mínims ja no es garantix la docència, les pràctiques, avaluacions, etc., que corresponguen al professorat associat en vaga.

  Les universitats saben perfectament que la utilització que s'ha fet de la figura de professor ASSOCIAT durant la crisi no ha sigut correcta, a causa dels retalls del Govern i la taxa de reposició de professorat a zero. El que els ha portat a abusar d'esta figura per a poder dur a terme la docència.

  A hores d'ara ens trobem amb un nombre elevat de professorat associat, per la qual cosa és el moment que es pose fi a este problema. Per això exigim una negociació seriosa que equipara els seus drets amb la resta de professorat. És necessari estabilitzar el personal afectat per estes circumstàncies, reconeixent-li els drets que li corresponen, un salari acord i un compromís d'estabilització d'esta plantilla a través de les vies d'accés legals.

  Està clar que no tot el professorat associat es troba en la mateixa situació, un percentatge d'ells continuaren sent associats que és el que són, però el percentatge que ha sigut contractat d'esta manera, perquè no hi havia una altra, amb promeses d'una regularització de la seua situacióNECESSITA ALTERNATIVES.

  Demanem a l'equip rectoral, al professorat i a l’alumnat d'esta Universitat la seua comprensió i suport davant d'esta situació. El professor/a associat/da és un/a compañy/a més exercint les seues funcions, braç a braç amb els altres professors, per la qual cosa no es poden obviar les seues reivindicacions, HA ARRIBAT L'HORA D'ASSENTAR-SE I NEGOCIAR SOLUCIONS.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.