Federació Ensenyament CCOO-PV | 3 de junio de 2020

La FE CCOO PV demana que s’amplie la convocatòria d’oposicions

  La FE CCOO PV valora positivament l’ampliació en 21 especialitats, però demanarà la millora de la convocatòria ampliant encara més el número d’especialitats i millorant el repartiment entre els dos anys

  26/10/2018.
  OPO 2019-20

  OPO 2019-20

  Conselleria ha lliurat la nova proposta de convocatòria d’oposicions docents en 2019 i 2020. La FE CCOO PV valorem molt positivament que s’amplie l’esborrany inicial en 21 especialitats, acceptant en part les al·legacions fetes pel sindicat: Grec més 20 especialitats de Música i Arts Escèniques. La proposta de Conselleria és ofertar-les en 2020.

  No obstant açò, des de la FE CCOO PV, després de la revisió i anàlisi de les dades, considerem que es podrien convocar més especialitats d’entre aquelles que tenen vacants lliures i que poden complir el criteri de protecció de les vacants ocupades per professorat interí major de 55 anys. Quedaran sense convocar almenys 32 especialitats en eixa situació, algunes d’elles sense cap funcionari o funcionària de carrera.

  A més de les incloses en el nou esborrany, la FE CCOOPV ha rebut peticions per a què es convoquen especialitats com ara Laboratori, Producció d’Arts Gràfiques, Història de la Música, Violoncello, Fagot, Processos i Productes de Vidre i Ceràmica o Volum, entre d’altres.

  Per tal d’afavorir l’accés i que es veja diversificada l’oportunitat per a aquest fi, la FE CCOO PV demanarà també que sempre que cada especialitat tinga dues convocatòries, 2019 i 2020. En cas contrari hem fet al·legacions perquè la distribució d’especialitats en cossos com PTFP i PSFP no produïsca distorsions en el nombre d’aspirants a especialitats semblants dels dos cossos. També hem demanat que es tinga en compte al professorat interí que tindrà 55 anys en 2020, així com la correcció de l’oferta en els cassos en què podia haver errades en les dades de personal.

  La FE CCOO PV veu necessària la revisió de l’oferta en el cas d’especialitats amb molt poques vacants i ocupades per un alt nombre de personal interí major de 55 anys, com ara Cant Aplicat a l’Art Dramàtic, Caracterització i Indumentària, Dansa aplicada a l’Art Dramàtic i Expressió Corporal i totes les que estiguen en aquesta situació. Especialment forta serà la nostra reivindicació en el cas de les especialitats amb una única vacant ocupada per persones majors de 55 anys.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.