Federació Ensenyament CCOO-PV | 3 de junio de 2020

CCOO PV participà en la manifestació pel 25 d'abril

  • El sindicat portà una pancarta amb el lema 'Dignitat i Drets'.

El dissabte dia 13 d’abril, a les 18 hores, des de la plaça Sant Agustí de València, convocada per Acció Cultural del País Valencià, començà la manifestació de commemoració de la Diada del 25 d’abril amb el lema ‘Perquè no torne el passat. Continuem avançant’.

15/04/2019.
Pancarta de CCOO PV a la manifestació del 25 d'abril

Pancarta de CCOO PV a la manifestació del 25 d'abril

CCOO PV participà en la manifestació de commemoració de la Diada del 25 d’abril, per visibilitzar el desig majoritari de canvi en favor de les persones, la cultura i el país.

La pancarta del sindicat amb el lema 'Dignitat i drets' fou el punt de trobada per fer pinya des de les 17.30 hores a l'encreuament de la plaça Sant Agustí amb el carrer Sant Vicent.

Comissions Obreres donà suport a aquesta convocatòria de commemoració identitària i reivindicació de progrés, en lluita contra la corrupció, l’autoritarisme i la marginació o la persecució de la llengua i la cultura, que volgué ser un crit ciutadà pel futur del poble valencià.

El lema de la manifestació recordà que encara hi ha molt per fer i cal mantindre l’esforç per consolidar el que s’ha avançat i per revertir tants anys de polítiques profundament antivalencianes.

Entre les reivindicacions de la mobilització destacaren les d'un finançament just, recuperar TV3 i la reciprocitat amb IB3, la competència lingüística per a l’accés a la funció pública, una llei d’igualtat lingüística, una Conselleria de Cultura, entrar en l’Institut Ramon Llull...

Tot això només serà possible amb una societat decidida, organitzada i mobilitzada, que sàpiga respondre a les minories extremistes amb serenitat i, alhora, que faça un nou pas endavant vers una democràcia plena i madura.

TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.